Misschien leuk voor u

peter3431 at hotmail.com peter3431 at hotmail.com
Thu Mar 20 22:21:44 EST 2003


- Deze mail is doorgezonden omdat iemand dacht dat u wellicht interesse zou kunnen hebben. Mocht u na het lezen van deze mail geen interesse hebben dan kunt u de boodschap verwijderen, u ontvangt geen verdere berichten meer tenzij u daar uitdrukkelijk om verzoekt.

Computervrienden

De club computervrienden gaat zich lanceren in mei 2002. Voordat deze datum wordt bereikt willen wij het volgende bereiken:

1. Een leuke "vriendenkring" (leden).
2. Een proffesionele website.
3. Een aantal sponsors.

Om dit te bereiken hebben we uw hulp nodig! Wij vragen u dan ook om deze mail door te sturen naar vrienden en bekenden. Maar verzoeken u uitdrukkelijk dit niet te doen aan onbekenden of posten in nieuwsgroepen ed.

Wat gaat Computervrienden doen?

-Het verhelpen van computerproblemen voor beginners en gevorderden.
-Het geven van gratis lessen door middel van e-books, irc en forums.
-Het uitgeven van een leuk gratis maandblad (electronisch), boordevol  tips en informatie.
-Het lanceren van projecten, bijvoorbeeld online games maken.
-Het organiseren van compitities bij online gamen.
-Gezamelijk hard en software inkopen om prijzen te reduceren.
-Bemiddelen met providers als er problemen zijn, bijv slechte    verbindingen, slechte helpdesks enz....
-Ter zijnertijd een eigen telefonische helpdesk opzetten tegen normaal   telefoontarief.
-Het uitwerken van plannen welke door leden zijn aangebracht om het   werken/spelen met de computer zo leuk mogelijk te maken.

Hoe gaat Computervrienden dit doen?

Ons ledenbestand gaat alle niveau's bevatten, bijvoorbeeld de huisvrouw die af en toe de computer aanraakt tot aan de doorgewinterde programmeur. Het is dan ook de bedoeling dat leden elkaar gaan helpen. Bijvoorbeeld iemand stelt een vraag in het forum, een ander geeft het antwoord. Dit kan ook per e-mail en zal centraal worden geregeld. Dus in het kort: elk lid dat actief mee wil doen, kan zijn steentje bijdragen.

Lid worden is erg simpel:

Stuur een e-mail naar : klantiskoning at hotmail.com en schrijf een kort berichtje dat je lid wilt worden van computervrienden, en wat relevante gegevens. De relevante gegevens zijn alleen de gegevens die je kwijt wilt, je naam, je adres, enz.......  Je mag dus zo anoniem blijven als je wilt.

Kosten:

Lidmaatschap is gratis, maar je ontvangt elk jaar een uitnodiging voor een vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage bedraagd slechts 6 euro per jaar. Betalende leden zorgen ervoor dat wij onze website kunnen hosten, en later leuke dingen kunnen organiseren. Er gaat veel meer gebeuren met dit geld, en uiteraard worden alle betalende leden op de hoogte gehouden van de inkomsten en uitgaven van de club.

Wat gaat er gebeuren?

Tot mei nog weinig! U wordt wel op de hoogte gehouden van tussentijdse besluiten en projecten. Als u mee wilt werken bij de ontwikkeling (beginfase) van onze club, schrijf ons dan alstublieft op klantiskoning at hotmail.com. Wij kunnen echt alle hulp gebruiken, en dat is ook het moraal van onze club.

Hartelijk dank voor uw aandacht en tijd, en vergeet niet deze mail door te sturen naar vrienden, bekenden en mischien bedrijven die willen sponsoren!More information about the rsync mailing list